Opinie o AirMax

Co oficjalnie m贸wi o sobie firma AirMax oferuj膮ca internet w wojew贸dztwie lubuskim, wielkopolskim, dolno艣l膮skim, opolskim i 艣l膮skim? Mi臋dzy innymi to, 偶e jest nowoczesn膮 i dynamiczn膮 firm膮 obs艂uguj膮c膮 klient贸w biznesowych, ale jak jest spytajmy o to u偶ytkownik贸w w艂asnie ot贸偶 tej firmy, kt贸ra oficjalnie nazywa si臋 AirMax. Trzeba podkre艣li膰 fakt i偶 klienci w owych czasach s膮 nie tyle co wymagaj膮cy co lubi膮 poczucie bezpiecze艅stwa w postaci rzetelnej obs艂ugi klienta, stabilno艣ci czy te偶 jako艣ci 艣wiadczonych us艂ug, dlatego opinie o airmax b臋d膮 bardzo dobrym wyznacznikiem dba艂o艣ci o klienta.

Zalety firmy airmax:
– 艂adna reklama,
– internet dobrze dzia艂a w pierwszy dzie艅.

Wady firmy airmax:
– wolny internet maksymalnie po kilka dniach od monta偶u,
– po kilku telefonach do obs艂ugi klienta w airmax blokuj膮 numer klienta,
– chwal膮 sprz臋t, kt贸ry jest nic nie warty i przestarza艂y,
– brak pewno艣ci, 偶e firma dotrwa do ko艅ca trwania umowy poniewa偶 jest zad艂u偶ona, a mo偶na to najzwyczajniej sprawdzi膰 wpisuj膮c w wyszukiwark臋 google „airmax d艂u偶nik” i tak jest ca艂a prawda o firmie z Opola dostarczaj膮cej rzekomo „wysokiej” jako艣ci internet.

 

Zapraszamy do oceniania firmy Airmax internet:

艢ciema, nic nie dzia艂a

1,0 rating
8 marca 2020

Guwno jakich ma艂o, omija膰 t膮 firm臋 i ich us艂ugi!!!!!!

Kolo

Airmax

5,0 rating
6 marca 2020

U mnie dzia艂a dobrze co prawda dopiero 6 mcy mam ten internet ale nie mam 偶adnych problem贸w… mozna ogladac filmy gra膰 w gry i rozmawiac . Polecam firm臋

Ewa

ok

5,0 rating
2 marca 2020
nik

Uwaga program w TVN o tej firmie!!!

1,0 rating
28 lutego 2020

Po napi臋ciem – ca艂a prawda o airmax.pl , Czachor Andrzej – edycja 2-ga. Obejrzyjcie zanim podpiszecie umow臋 jak nawleka ludzi na antenki i abonamenty na niedzia艂ajace us艂ugi.

niedosz艂y klient

Koronawirus- UWAGA!!!

1,0 rating
24 lutego 2020

Szanowni oszukani , i przyszli oszukani klienci firma z kt贸r膮 podpisali艣cie umow臋 nie jest 偶adn膮 firm膮 dzia艂aj膮c膮 legalnie, nie posiada 偶adnych narzedzi do 艣wiadczenia intyernetu w mysl ustawy.Firma i ten cz艂owiek nie ma prawa bytu na rynku jako dzia艂alno艣膰 gospodarcza. Sprawy p-ko nim prowadzi prokuratura w Legnicy i Opolu, zg艂aszaja si臋 kolejni poszkodowani. Telewizja TVN kr臋ci o airmax. pl i Czachorze Andrzeju Best- APrtner kolejny reporta偶, tysiace oszukanych w kraju i za granic膮.

Bartek

Na szczescie wypowiedzia艂em umow臋

1,0 rating
24 lutego 2020

Szanowni oszukani , i przyszli oszukani klienci firma z kt贸r膮 podpisali艣cie umow臋 nie jest 偶adn膮 firm膮 dzia艂aj膮c膮 legalnie, nie posiada 偶adnych narzedzi do 艣wiadczenia intyernetu w mysl ustawy.Firma i ten cz艂owiek nie ma prawa bytu na rynku jako dzia艂alno艣膰 gospodarcza. Sprawy p-ko nim prowadzi prokuratura w Legnicy i Opolu, zg艂aszaja si臋 kolejni poszkodowani. Telewizja TVN kr臋ci o airmax. pl i Czachorze Andrzeju Best- APrtner kolejny reporta偶, tysiace oszukanych w kraju i za granic膮.

BArtosz Jelenia

To nie firma tylko bandyci wy艂udzaj膮cy pieniadze.

1,0 rating
17 lutego 2020

Moja przygoda z AIRMAX zako艅czy艂a si臋 w s膮dzie. Takich jak ja by艂o wielu. Mo偶na by pisa膰 wiele. Ta firma nie 偶e ma kiepsk膮 us艂ug臋 ona po prostu oszukuje klient贸w. Po okresie prubnym internet zwolni z 6 mb do 12 kb. Otwarcie poczty nie mo偶liwe. nie da si臋 zalogowa膰 na konto bankowe. Zg艂aszanie problemu nic nie daje. Sprawd藕 anten臋, program antywirusowy, windowsa, zasilacz. Czas leci cz艂owiek sprawdza a to 艣ciema. Airmax celowo zani偶a transwery. Odby艂a si臋 sprawa gdzie AIRMAX od艂aczy艂 ca艂e ma艂e miasteczko. A klientom wmawia艂 awari臋. Zosta艂o to udowodnione w s膮dzie. Ta firma okrada swoich klient贸w. To nie jest kiepska us艂uga tylko wy艂udzanie pieniedzy.

Waldemar

Umowy wypowiadac i nie p艂aci膰 nic airmax.pl Andrzej Czachor

1,0 rating
16 lutego 2020

Kilka wskaz贸wek jak si臋 broni膰 przed tymi lud藕mi. Jak ju偶 by艂e艣 naiwny i wp艂aci艂e艣 im jakie艣 pieni膮dze i podpisa艂e艣 jakiekolwiek dokumenty to pami臋taj 偶e: Zawsze mozesz wypowiedzic, bo nic ni dzia艂a. Ta firma to nie jest 偶aden dostarczyciel internetu tylko firma krzak na s艂upa zarejestrowana na Czachora Andrzeja Publikuj膮 w internecie fa艂szywe opinie na swoj temat wpisuj膮 tam jacy to ludzie sa zadowoleni z tego internetu. Te umowy z airmax.pl prosz臋 zanosi膰 na Policj臋. Iinformowa膰 GIODO podaj膮c jako przyk艂ad stron臋 http://www.kancelariaultimatum.pl/rejestr,dluznikow/airmax,czachor,andrzej-1966.xhtml zobaczcie ile oszukanych os贸b tylko na tej jednej li艣cie a list jest wi臋cej. Umowy zawieraj膮 zapisy abuzywne i s膮 w 艣wietle prawa nie wa偶ne, prosz臋 je kierowa膰 do prokuratury i do UOKIK Czachor w Polsce podaje fa艂szywe adresy, teraz np. podaj膮 偶e s膮 w Opolu wystarczy zadzwoni膰 i zapyta膰, nigdy o nich tam nie s艂yszeli W kontaktach z Policj膮 i Urz臋dami dobrze informowa膰 o 艣ledczym reporta偶u TVN o nich, Prokuratury prowadz膮 sprawy przeciwko nim, warto dostarczy膰 materia艂y i pozwoli膰 uchroni膰 inne osoby przed oszustwem tego wymaga odrobina solidarno艣ci spo艂ecznej.

Czachory z Opola

Zart ie firma

1,0 rating
9 lutego 2020

wczoraj- INTERNET DZIA艁A POPRAWNIE TYLKO W CZASIE OKRESU PR脫BNEGO !!!!! P贸藕niej ta 鈥歠irma鈥 praktycznie nie wywi膮zuje si臋 z umowy. Od razu po podpisaniu umowy do艣wiadczy艂em spadku wydajno艣ci i jako艣ci o 90+% (mo偶na zapomnie膰 o gamingu czy ogl膮daniu jakiegokolwiek filmu online, nawet przegl膮danie stron sprawia problemy). Na umowie mamy 90+mbps, a transfery w ci膮gu dnia to maksymalnie 15mbps (przy czym jako艣膰 tej us艂ugi zupe艂nie nie odzwierciedla nawet tej niskiej pr臋dko艣ci – na tym 艂膮czu po prostu nic si臋 nie da robi膰)… Pozytywne opinie kt贸re znajduje si臋 na ich temat w internecie s膮 do Siebie tak podobne, 偶e nie mam w膮tpliwo艣ci kto je pisze… Od kilku tygodni pr贸buj臋 co艣 wyegzekwowa膰 od tej firmy ale w telefonie mo偶na us艂ysze膰 tylko: 鈥歾g艂oszenie przyj臋te i przekazane do technik贸w鈥 – Prosz臋 si臋 nie 艂udzi膰, 偶e nast膮pi jakakolwiek poprawa – oni zwyczajnie w ten spos贸b zbywaj膮 klient贸w. Za brak wywi膮zywania si臋 z umowy, brak reakcji na zg艂oszenia i nieuczciwe praktyki marketingowe, wystawiam ocen臋: 0 / 10. ODRADZAM KORZYSTANIE Z 鈥歎S艁UG鈥 TEJ 鈥歠irmy鈥.

konsument

To 偶art

1,0 rating
9 lutego 2020

wczoraj- INTERNET DZIA艁A POPRAWNIE TYLKO W CZASIE OKRESU PR脫BNEGO !!!!! P贸藕niej ta 鈥歠irma鈥 praktycznie nie wywi膮zuje si臋 z umowy. Od razu po podpisaniu umowy do艣wiadczy艂em spadku wydajno艣ci i jako艣ci o 90+% (mo偶na zapomnie膰 o gamingu czy ogl膮daniu jakiegokolwiek filmu online, nawet przegl膮danie stron sprawia problemy). Na umowie mamy 90+mbps, a transfery w ci膮gu dnia to maksymalnie 15mbps (przy czym jako艣膰 tej us艂ugi zupe艂nie nie odzwierciedla nawet tej niskiej pr臋dko艣ci – na tym 艂膮czu po prostu nic si臋 nie da robi膰)… Pozytywne opinie kt贸re znajduje si臋 na ich temat w internecie s膮 do Siebie tak podobne, 偶e nie mam w膮tpliwo艣ci kto je pisze… Od kilku tygodni pr贸buj臋 co艣 wyegzekwowa膰 od tej firmy ale w telefonie mo偶na us艂ysze膰 tylko: 鈥歾g艂oszenie przyj臋te i przekazane do technik贸w鈥 – Prosz臋 si臋 nie 艂udzi膰, 偶e nast膮pi jakakolwiek poprawa – oni zwyczajnie w ten spos贸b zbywaj膮 klient贸w. Za brak wywi膮zywania si臋 z umowy, brak reakcji na zg艂oszenia i nieuczciwe praktyki marketingowe, wystawiam ocen臋: 0 / 10. ODRADZAM KORZYSTANIE Z 鈥歎S艁UG鈥 TEJ 鈥歠irmy鈥.

Anonymous

No Title

1,0 rating
9 lutego 2020

wczoraj- INTERNET DZIA艁A POPRAWNIE TYLKO W CZASIE OKRESU PR脫BNEGO !!!!! P贸藕niej ta 鈥歠irma鈥 praktycznie nie wywi膮zuje si臋 z umowy. Od razu po podpisaniu umowy do艣wiadczy艂em spadku wydajno艣ci i jako艣ci o 90+% (mo偶na zapomnie膰 o gamingu czy ogl膮daniu jakiegokolwiek filmu online, nawet przegl膮danie stron sprawia problemy). Na umowie mamy 90+mbps, a transfery w ci膮gu dnia to maksymalnie 15mbps (przy czym jako艣膰 tej us艂ugi zupe艂nie nie odzwierciedla nawet tej niskiej pr臋dko艣ci – na tym 艂膮czu po prostu nic si臋 nie da robi膰)… Pozytywne opinie kt贸re znajduje si臋 na ich temat w internecie s膮 do Siebie tak podobne, 偶e nie mam w膮tpliwo艣ci kto je pisze… Od kilku tygodni pr贸buj臋 co艣 wyegzekwowa膰 od tej firmy ale w telefonie mo偶na us艂ysze膰 tylko: 鈥歾g艂oszenie przyj臋te i przekazane do technik贸w鈥 – Prosz臋 si臋 nie 艂udzi膰, 偶e nast膮pi jakakolwiek poprawa – oni zwyczajnie w ten spos贸b zbywaj膮 klient贸w. Za brak wywi膮zywania si臋 z umowy, brak reakcji na zg艂oszenia i nieuczciwe praktyki marketingowe, wystawiam ocen臋: 0 / 10. ODRADZAM KORZYSTANIE Z 鈥歎S艁UG鈥 TEJ 鈥歠irmy鈥.

Konsument

Na tym internecie nic nie dzia艂a

1,0 rating
8 lutego 2020

Jak w tytule. Nawet przegl膮danie stron jest czasami trudne a rzekomo mam internet 96mb.

Roman Kirysiuk

Airmax to oszusci

1,0 rating
8 lutego 2020

呕a艂uj臋 偶e nie przeczytalam o nich przed podpisaniem umowy.. Internet dzia艂a艂 dobrze ale tylko w czasie okresu testowego.. Teraz nie da sie z nimi nic za艂atwi膰 i ignoruj膮 moje zg艂oszenia. Na umowie mam internet 150MB a prawdziwa szybko艣膰 to najwy偶ej 10!!!!!!

Marlena O.

偶art i kpina

1,0 rating
7 lutego 2020

偶art i kpina

Tomasz

Nic nie dzia艂膮!!!!! Odsy艂a膰 i zg艂asza膰 sprawy !!!

1,0 rating
7 lutego 2020

SPR脫BUJCIE PODJECHA膯 POD FIRME- ONI NIE ISTNIEJ膭!!!!! ZG艁ASZAC SPRAWY DO PROKURATURY I NIE P艁ACI膯 ANI GROSZA!!! Infolinia nie istnieje, mozliwe ze wog贸le nie ma tylko udaje 偶e firma wi臋ksza, a prawdopodobnie to tylko jedna osoba Fotki wrzuce z tego jak podjecha艂 monter – mo偶eliwe 偶e to ten Czachor lub rodzinka.

Sztos

Dobrze ze przeczytalem

1,0 rating
29 stycznia 2020

juz mia艂em zamawiac ale mnie cos tkne艂o aby poczyta膰 i masz – dzieki za info na tej stronie- przekazujcie dalej!!

Mateusz

Us艂uga nie dzia艂a omija膰!!!!!!

1,0 rating
24 stycznia 2020

Infolinia to chamy, rzucaj膮 s艂uchawka, internet przestaje dzia艂a po 1 dniu.Zglaszac do UOKIK i odsy艂a膰 urz膮dzenia. Maja setki spraw w prokuraturze w Opolu.

Jarzyna

Zg艂aszac sprawy na CZACHORA I AIRMAX.PL – WYPOWIADAC UMOWY I ZG艁ASZAC DO UOKIK

1,0 rating
12 stycznia 2020

INTERNET NIE DZIA艁A, INFOLINIA NIE DZIA艁A!!!!

Mateusz

CZACHOR AIRMAX INTERNET OPOLE

1,0 rating
4 stycznia 2020

SPR脫BUJCIE PODJECHA膯 POD FIRME- ONI NIE ISTNIEJ膭!!!!! ZG艁ASZAC SPRAWY DO PROKURATURY I NIE P艁ACI膯 ANI GROSZA!!! TYSIACE OSZUKANYCH, CZACHOR SIE UKRYWA GDZIES W NORZE.

CAPESIL

Airmax.pl Opole Andrzej Czachor Best-partner

1,0 rating
2 stycznia 2020

Uwaga na oszukancza firme z Opola na Dunikowskiego airmax.pl – wciska internet i chinskie nie dzia艂ajace antenki. Andrzej Czachor z rodzink膮 Czachor贸w i banda op艂aconych klakier贸w.

Daniel

airmax.pl i Czachor Andrzej Best PArtner to przestepcy

1,0 rating
10 grudnia 2019

Sprzedaje nie dzialajacy internet na 艣l膮sku, s膮 o nim programy i ca艂e wywiady z oszukanymi lud藕mi. Nie p艂膮ci膰 zg艂aszac kaluzule niedozwolone.!!!

Anonymous

Oszust z Opola airmax.pl, internet Andrzej Czachor i ca艂a jebbb rodzina!! Best Partner

1,0 rating
7 grudnia 2019

Zamowione 150 mbit . dzia艂a na 1 mbit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wypowiada膰 natychmiat umowy z tym oszustem – Czachor Andrzej firma Best Partner i airmax!!! Zg艂asza膰 do Prokuratury i UOKIK!!! Dzi艂alnosc przest臋pocza na szerok膮 skal臋 ca艂ego kraju!!!

PiotrD

No Title

1,0 rating
1 grudnia 2019
Anonymous

Czacgor Andrzej i airmax.pl z Opola ul . Dunikowskiego – oszust!!!!!!!!!!!!! Anteny i internet !!!!

1,0 rating
8 listopada 2019

Zam贸wi艂em do test贸w, otrzyma艂em anten臋 kierunkow膮 radiow膮. Zero informacji gdzie jest nadajnik, jak j膮 ustawi膰, nic, nikt nie odbiera tel. Brak kontaktu ze strony Airmax. Kiedy chcia艂em zwr贸ci膰, nikt nie odbiera艂 tel i nie odpowiada艂 na emaile. Przekr臋t i tyle, szkoda 偶e wsz臋dzie ich plakaty wisz膮.

seba

Czachor Andrzej, i airmax.pl

1,0 rating
1 listopada 2019

Z艂odziej pe艂n膮 g臋ba i ca艂a jego jebana rodzinka na 艢l膮sku, nic nie dzia艂a.

Krawiec

To z艂odzieje !!!!!!!!!!!!!! Czachor i sp贸艂ka naci膮gaj膮 ludzi na niedzia艂ajacy internet airmax.pl

1,0 rating
24 pa藕dziernika 2019

Poczytajcie sobie o nich!!!!

Gienio

艁o偶esz kurna

1,0 rating
26 wrze艣nia 2019

A mia艂em od nich bra膰 internet, a tu takie opinie….dzieki!

Feliks Matusik

No Title

1,0 rating
20 wrze艣nia 2019

Wpiszcie sobie w google : best partner czachor opinie airmax to wyskoczy wam ca艂a ksia偶ka o tym przekrecie z Opola airmax.pl i Andrzej Czachor, Best Partner i niewiadomoc co jeszcze….ostrzec innych przed tym i zg艂asza膰 do UOKIK. AirMAX – Dostawca ultraszybkiego Internetu – Internet Service … https://airmax.pl AirMAX oferuje ultraszybki i niezawodny dost臋p do internetu. Oferujemy internet pre-paid bez umowy, bezp艂atny okres testowy, monitoring sieci w systemie 24/7.

Gubien Marek

Dzieki 偶e ta strona istnieje!!!

1,0 rating
19 wrze艣nia 2019

Ju偶 mia艂em brac w firmie interneto od tego oszusta a tu patrze 鈥 jakie komentarze na temat airmax.pl i Czachora 鈥 w艂a艣ciciela. Przestrzeg臋 innych aby omijali to z艂odziejskie nasienie.

Robten sp. z o.o.

Dzieki 偶e ta strona istnieje!!!

5,0 rating
18 wrze艣nia 2019

Ju偶 mia艂em brac w firmie interneto od tego oszusta a tu patrze – jakie komentarze na temat airmax.pl i Czachora – w艂a艣ciciela. Przestrzeg臋 innych aby omijali to z艂odziejskie nasienie.

Robten sp. z o.o.

Zglaszac sprawe do s膮du!!! Czachor i airmax.pl

1,0 rating
4 wrze艣nia 2019

Oszukuja ludzi na nie dzia艂膮j膮cy internet!!

frodo

airmax.pl, Best-Partner Andrzej Czachor, us艂ugi infromwtyczne i inetrenet w Opolu, Dunikowskiego

1,0 rating
31 sierpnia 2019

wczoraj-Edytuj UWAGA TO OSZU艢CI!!! Internet dzia艂a tylko jeden dzie艅 cho膰 w umowie jest 48 mbit, a p贸藕neij nie da sie nawet otworzyc zadnej strony. Umowa na 36 miesiecy i tyle jeste艣cie bez netu, nie da sie dodzwoni膰 reklamacja nie dzia艂a, rzucaja telefonem i blokuja- chamy nie pracownicy. Podpisujesz umowe z Best Partner Andrzej Czachor dla zmy艂ki a fizycznie z airmax.pl. Wizyta osobista – pozamykane, nie dodzwonisz sie , wiecznie nie ma nikogo. Zrobi艂em ma艂y research i co mi wyskoczy艂o: http://www.operatorzy.net.pl/opinie/AirMAX.pl http://www.operatorzy.net.pl/opinie/AirMAX.pl https://portal-konsumenta.pl/opinie-o/airmax.pl https://airmax.pl/airmax-internet-opinie https://opiniuj24.pl/opinie/AirMAX.pl same pozytywy pisane przez jak to kto艣 napisa艂 farme troli od ww Andrzeja Czachora lub jego pracownik贸w na swoich stronach. Ale tez mo偶na znale藕膰 co艣 takiego: https://www.airmax-opinie.pl/opinie-o-airmax/ http://www.kancelariaultimatum.pl/rejestr,dluznikow.xhtml?view=fCrmCompaniesList&order0=&order_by0=&per_page0=&searchTerm=czachor&search=Szukaj okazuje si臋 ze, to dzia艂alno艣膰 przest臋pcza na szerok膮 skal臋 maj膮ca na celu wy艂udzenie 艣rodk贸w na nie dzia艂aj膮c膮 us艂ug臋 i sprzeda偶 chi艅skiego 艣miecia 鈥 przysy艂aj膮 antenki za 17 z艂鈥..w艂asnie zrobi艂em zg艂oszenie do prokuratury i UOKIK. Nie p艂accie tylko odeslijcie mu antenke i za偶adajcie odszkodowania. Oczywiscie zaraz trole od Czacgora zaczn膮 pisa膰 same pozytywy na swoj temat…

Janicki

Mniej ni偶 zero!

1,0 rating
30 sierpnia 2019

Wpiszcie w wyszukiwarke: airmax a艂u偶nika lub Czachor Andrzej opole – to zobaczycie co to za frajer.

Lucyna ze Szczecina

Macie info na temat tej firmy

1,0 rating
19 sierpnia 2019

https://www.dlugi.info/wierzytelnosc/1991025/AIRMAX.PL-BEST-PARTNER-ANDRZEJ-CZACHOR

Klient

airmax.pl – to Czachor Andrzej i jego portal-konsumenta i opinuj24.pl

1,0 rating
19 sierpnia 2019

Posty z NIBY REWELACYJNYMI TRANSFERAMI to 艣ciema. Jestem po rozprawie s膮dowej z AIRMAX. Kontaktowa艂em si臋 z wieloma innymi osobami kt贸re mia艂y ogromne problemy z AIRMAX. Nie uczciwy dostawca. Ograniczanie tranferu, wieczorami nie idzie korzysta膰 z ich internetu. Transfery po par臋 KB, awarie nadajnika cz臋sto w pi膮tki, lub przed 艣wietami, oczywi艣cie naprawia ale 4 dni jeste艣 bez neta. M贸g艂bym pisa膰 przez ca艂膮 d艂ugo艣膰 ekranu ale mi si臋 nie chce. Polecam przeklika膰 wcze艣niejsze opinie. To wszystko prawda, o limitach, blokowaniu stron itd. Mam kontakt z osob膮 kt贸ra wygra艂a spraw臋 z AIRMAX kt贸ry w ma艂ej miejscowo艣ci ko艂o opola od艂膮czy艂 internet oczywi艣cie nie informuj膮c o tym u偶ytkownik贸w. Infolinia AIRMAX twierdzi 偶e wszystko jest oki. Kilka os贸b si臋 zebralo i udowodnili proceder. Ostrzegam to nie jest kiepski dostawca internetu, to po prostu z艂odziej kt贸ry zakrywa si臋 umowami i przepisami telekomunikacyjnimi.

foto

Guwno nie internet

1,0 rating
11 lipca 2019

Ocena: 1.50 / 5 Podpisuj臋 sie obiema r臋kami pod wi臋kszoscia negatywnych opini jakie znajduja sie na forum. Firma dzia艂a jak wi臋kszo艣膰 w latach 90-tych, nie informuj膮 o wszystkich op艂atach jakie trzeba bedzie ponosi膰 ( op艂ata za utrzymanie 艂膮cza), internet czesto zawodzi, przy 艣ci膮gnieciu wiekszej ilo艣ci plik贸w (u mnie jest to cos ko艂o 6 GB) blokuja na kolejne 24h predko艣膰 艣ci膮gania do poziomu 512 kb/s!!!, gdy dzwonisz z reklamacja sprawa zostaje przekazana do „dzia艂u technicznego”, 偶enuj膮ce. Je艣li zadajesz za du偶o pyta艅 ustawiaj膮 sw贸j telefon na g艂o艣nom贸wi膮cy, tak 偶e trudno prowadzi膰 rozmowe bo s艂yszysz swoj glos w s艂uchawce. Cena za us艂ug臋 wyg贸rowana jak na dzisiejsze standardy, wiecznie problemy z antena do odbioru itd, m贸g艂bym jeszcze pisa膰 ale szkoda paluch贸w. Og贸lnie po 2 latach wsp贸艂pracy sk艂adam wypowiedzenie umowy. Gdybym jeszcze nie mia艂 por贸wnania, ale kilkanascie lat do czasu przeprowadzki wsp贸艂pracowa艂em z pewna firma w opolu (艣wiadomie nie wymieniam nazwy 偶eby nie byc posadzony o jakas reklame) i przezy艂em niema艂e zaskocznie ze takie firmy moga jeszcze dzia艂ac w Polsce w najlepsze, chocia偶 mysle ze jest to tylko kwestia czasu. Og贸lnie nie polecam, jesli macia jakas inna alternatywe na internet to radzi艂 bym przemy艣lec zanim podpiszecie umowe.

Kokoto

No Title

1,0 rating
2 lipca 2019
Anonymous

Uwaga na Dodatkowe op艂aty!!!

1,0 rating
17 czerwca 2019

Firma do ka偶dego abonamentu dolicza sobie 24 z艂 netto do faktury!!! Malutkim druczkiem na umowie jest to napisane. Ceny podane na stronie s膮 nie prawda! Trzeba doliczy膰 23 z艂 netto do ka偶dej faktury! Dzwoni膮c na infolini臋 z pytaniem czy ceny z tabelki s膮 aktualne i dok艂adnie tyle b臋dzie si臋 p艂aci膰 za internet : tak dok艂adnie tyle. Co jest k艂amstwem.

JASMINA

OSZUST!!!

1,0 rating
14 czerwca 2019

JEZELI CZACHOR I AIRMAX PRZYS艁A艁 WAM UMOWY BEZ RODO – NIE MUSICIE P艁ACI膯 WOG脫LE ZA ICH US艁UGI TYLKO ZG艁OSI膯 SPRAWE O WY艁UDZENIE!!!

Alicja

Internet nie dzia艂a lub jest tak wolny 偶e nic nie mo偶na zrobi膰

1,0 rating
3 czerwca 2019

Niestety zaraz po podpisaniu umowy nast膮pi艂 problem z internetem, Przy kontakcie z firm膮 za ka偶dym razem inna informacja co do przyczyny – oczywi艣cie bez skutku w postaci przywr贸cenia us艂ugi. Nie mam internetu za to mam do zap艂acenia abonament i to wysoki!! Umowa jest tak skonstruowana 偶e w艂a艣ciwie Klient nic nie mo偶e bo p艂aci za sam fakt wysy艂ania sygna艂u a nie za to czy ma internet czy nie. Przestrzegam wszystkich .

moje oczy patrz膮

Internet nie dzia艂a !!!!!!!!!!!!

1,0 rating
30 maja 2019

Zam贸wie艂em u nich internet radiowy – brak kontaktu, us艂uga zwolni艂膮 po 7 dniach.

Maciej

Skurwysyny naciagacze nie dzi艂a net wog贸le

1,0 rating
27 kwietnia 2019

Czachor ty Huju z Opola co sprzedajesz przez airmax.pl swoje g贸wniane internety, dobiora ci sie do doopy.

Klient Airmax Opole

Ju偶 nigdy nie skorzystam z us艂ug tej firmy

1,0 rating
15 lutego 2019

Airmax to zwykli naci膮gacze – sama firma jest zad艂u偶ona mo偶na to zobaczy膰 wpisuj膮c w google „airmax d艂u偶nik”. Nie polecam definitywnie.

Iza

Transfer spada艂 do zera po d艂u偶szym graniu przez internet… 偶a艂osne

1,0 rating
15 lutego 2019

Wysy艂ane maile z dowodami jaki mi oferuj膮 w rzeczywisto艣ci internet rzekomo nie docieraj膮…

Roman

Pora偶ka do pot臋gi entej!

1,0 rating
15 lutego 2019

Obiecywali 偶e b臋dzie super i dawali gwarancj臋 szkoda 偶e tylko ustn膮 bo nic si臋 nie pokrywa z tym co m贸wili, a te wszystkie minimalne pr臋dko艣ci w papierach to max jaki mo偶e wyci膮gn膮膰 internet na ich sprz臋cie. Odradzam.

Kazimierz

Omija膰 airmax szerokim 艂ukiem

1,0 rating
15 lutego 2019

Nie polecam nikomu tego pseudo internetu, kt贸ry albo nie dzia艂 albo jest wolny 偶e nic si臋 nie da zrobi膰 i fina艂 jest taki, 偶e tak czy siak klient jest niezadowolony.

Jakub

By艂em naiwny i da艂em si臋 nabra膰 bo nie by艂o nic innego do wzi臋cia to p艂aci艂em za nic

1,0 rating
15 lutego 2019

Przed rozpocz臋ciem w艂a艣ciwej umowy czyli na tzw. okresie pr贸bnym by艂o wszystko elegancko, ale jak tylko podpisa艂em umow臋 internet z 80mb/s spad艂 do niespe艂na 800kb/s, wi臋c o czym my tutaj rozmawiamy…

Klaudiusz

Infolinia u nich to tylko raz odbiera telefon, a jak robi si臋 problem to blokuj膮 numer klienta i koniec dyskusji z niekorzystnym zako艅czeniem dla nas klient贸w

1,0 rating
15 lutego 2019

Dobrze, 偶e ju偶 mam koniec umowy z tymi oszustami, bo tylko p艂aci艂em, a nie korzysta艂em nawet tygodnia z tego badziewia. Nie polecam

Ryszard

Internet przerywa

1,0 rating
15 lutego 2019

Nie mog臋 ogl膮da膰 film贸w bo jak si臋 ju偶 za艂aduje to po 3-4 minutach bufor traci i nawet jak odczekam to nic nie pomo偶e poniewa偶 jest tak wolny internet.

Wojciech

Limity mnie rozwalaj膮 i ju偶 mam do艣膰 tej firmy

1,0 rating
15 lutego 2019

Powiem kr贸tki i zwi臋藕le na temat firmy airmax – nie mog臋 si臋 doczeka膰 kiedy umowa dobiegnie ko艅ca i podzi臋kuj臋 im za tak膮 tandet臋.

Beata
1.2
1,2 rating
1.2 z 5 ocen (na podstawie 148 ocen)
Polecam w 100%4%
Dobra firma0%
艢rednia jako艣膰0%
Nie polecam0%
Tragiczna firma96%
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
1 based on 116 votes
Brand Name
Opinie o AirMax
Product Name
Opinie o AirMax