Opinie o AirMax

Co oficjalnie m贸wi o sobie firma AirMax oferuj膮ca internet w wojew贸dztwie lubuskim, wielkopolskim, dolno艣l膮skim, opolskim i 艣l膮skim? Mi臋dzy innymi to, 偶e jest nowoczesn膮 i dynamiczn膮 firm膮 obs艂uguj膮c膮 klient贸w biznesowych, ale jak jest spytajmy o to u偶ytkownik贸w w艂asnie ot贸偶 tej firmy, kt贸ra oficjalnie nazywa si臋 AirMax. Trzeba podkre艣li膰 fakt i偶 klienci w owych czasach s膮 nie tyle co wymagaj膮cy co lubi膮 poczucie bezpiecze艅stwa w postaci rzetelnej obs艂ugi klienta, stabilno艣ci czy te偶 jako艣ci 艣wiadczonych us艂ug, dlatego opinie o airmax b臋d膮 bardzo dobrym wyznacznikiem dba艂o艣ci o klienta.

Zalety firmy airmax:
– 艂adna reklama,
– internet dobrze dzia艂a w pierwszy dzie艅.

Wady firmy airmax:
– wolny internet maksymalnie po kilka dniach od monta偶u,
– po kilku telefonach do obs艂ugi klienta w airmax blokuj膮 numer klienta,
– chwal膮 sprz臋t, kt贸ry jest nic nie warty i przestarza艂y,
– brak pewno艣ci, 偶e firma dotrwa do ko艅ca trwania umowy poniewa偶 jest zad艂u偶ona, a mo偶na to najzwyczajniej sprawdzi膰 wpisuj膮c w wyszukiwark臋 google „airmax d艂u偶nik” i tak jest ca艂a prawda o firmie z Opola dostarczaj膮cej rzekomo „wysokiej” jako艣ci internet.

 

Zapraszamy do oceniania firmy Airmax internet:

No Title

1,0 rating
10 grudnia 2019
Anonymous

Oszust z Opola airmax.pl, internet Andrzej Czachor i ca艂a jebbb rodzina!! Best Partner

1,0 rating
7 grudnia 2019

Zamowione 150 mbit . dzia艂a na 1 mbit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wypowiada膰 natychmiat umowy z tym oszustem – Czachor Andrzej firma Best Partner i airmax!!! Zg艂asza膰 do Prokuratury i UOKIK!!! Dzi艂alnosc przest臋pocza na szerok膮 skal臋 ca艂ego kraju!!!

PiotrD

No Title

1,0 rating
1 grudnia 2019
Anonymous

Czacgor Andrzej i airmax.pl z Opola ul . Dunikowskiego – oszust!!!!!!!!!!!!! Anteny i internet !!!!

1,0 rating
8 listopada 2019

Zam贸wi艂em do test贸w, otrzyma艂em anten臋 kierunkow膮 radiow膮. Zero informacji gdzie jest nadajnik, jak j膮 ustawi膰, nic, nikt nie odbiera tel. Brak kontaktu ze strony Airmax. Kiedy chcia艂em zwr贸ci膰, nikt nie odbiera艂 tel i nie odpowiada艂 na emaile. Przekr臋t i tyle, szkoda 偶e wsz臋dzie ich plakaty wisz膮.

seba

Czachor Andrzej, i airmax.pl

1,0 rating
1 listopada 2019

Z艂odziej pe艂n膮 g臋ba i ca艂a jego jebana rodzinka na 艢l膮sku, nic nie dzia艂a.

Krawiec

To z艂odzieje !!!!!!!!!!!!!! Czachor i sp贸艂ka naci膮gaj膮 ludzi na niedzia艂ajacy internet airmax.pl

1,0 rating
24 pa藕dziernika 2019

Poczytajcie sobie o nich!!!!

Gienio

艁o偶esz kurna

1,0 rating
26 wrze艣nia 2019

A mia艂em od nich bra膰 internet, a tu takie opinie….dzieki!

Feliks Matusik

No Title

1,0 rating
20 wrze艣nia 2019

Wpiszcie sobie w google : best partner czachor opinie airmax to wyskoczy wam ca艂a ksia偶ka o tym przekrecie z Opola airmax.pl i Andrzej Czachor, Best Partner i niewiadomoc co jeszcze….ostrzec innych przed tym i zg艂asza膰 do UOKIK. AirMAX – Dostawca ultraszybkiego Internetu – Internet Service … https://airmax.pl AirMAX oferuje ultraszybki i niezawodny dost臋p do internetu. Oferujemy internet pre-paid bez umowy, bezp艂atny okres testowy, monitoring sieci w systemie 24/7.

Gubien Marek

Dzieki 偶e ta strona istnieje!!!

1,0 rating
19 wrze艣nia 2019

Ju偶 mia艂em brac w firmie interneto od tego oszusta a tu patrze 鈥 jakie komentarze na temat airmax.pl i Czachora 鈥 w艂a艣ciciela. Przestrzeg臋 innych aby omijali to z艂odziejskie nasienie.

Robten sp. z o.o.

Dzieki 偶e ta strona istnieje!!!

5,0 rating
18 wrze艣nia 2019

Ju偶 mia艂em brac w firmie interneto od tego oszusta a tu patrze – jakie komentarze na temat airmax.pl i Czachora – w艂a艣ciciela. Przestrzeg臋 innych aby omijali to z艂odziejskie nasienie.

Robten sp. z o.o.

Zglaszac sprawe do s膮du!!! Czachor i airmax.pl

1,0 rating
4 wrze艣nia 2019

Oszukuja ludzi na nie dzia艂膮j膮cy internet!!

frodo

airmax.pl, Best-Partner Andrzej Czachor, us艂ugi infromwtyczne i inetrenet w Opolu, Dunikowskiego

1,0 rating
31 sierpnia 2019

wczoraj-Edytuj UWAGA TO OSZU艢CI!!! Internet dzia艂a tylko jeden dzie艅 cho膰 w umowie jest 48 mbit, a p贸藕neij nie da sie nawet otworzyc zadnej strony. Umowa na 36 miesiecy i tyle jeste艣cie bez netu, nie da sie dodzwoni膰 reklamacja nie dzia艂a, rzucaja telefonem i blokuja- chamy nie pracownicy. Podpisujesz umowe z Best Partner Andrzej Czachor dla zmy艂ki a fizycznie z airmax.pl. Wizyta osobista – pozamykane, nie dodzwonisz sie , wiecznie nie ma nikogo. Zrobi艂em ma艂y research i co mi wyskoczy艂o: http://www.operatorzy.net.pl/opinie/AirMAX.pl http://www.operatorzy.net.pl/opinie/AirMAX.pl https://portal-konsumenta.pl/opinie-o/airmax.pl https://airmax.pl/airmax-internet-opinie https://opiniuj24.pl/opinie/AirMAX.pl same pozytywy pisane przez jak to kto艣 napisa艂 farme troli od ww Andrzeja Czachora lub jego pracownik贸w na swoich stronach. Ale tez mo偶na znale藕膰 co艣 takiego: https://www.airmax-opinie.pl/opinie-o-airmax/ http://www.kancelariaultimatum.pl/rejestr,dluznikow.xhtml?view=fCrmCompaniesList&order0=&order_by0=&per_page0=&searchTerm=czachor&search=Szukaj okazuje si臋 ze, to dzia艂alno艣膰 przest臋pcza na szerok膮 skal臋 maj膮ca na celu wy艂udzenie 艣rodk贸w na nie dzia艂aj膮c膮 us艂ug臋 i sprzeda偶 chi艅skiego 艣miecia 鈥 przysy艂aj膮 antenki za 17 z艂鈥..w艂asnie zrobi艂em zg艂oszenie do prokuratury i UOKIK. Nie p艂accie tylko odeslijcie mu antenke i za偶adajcie odszkodowania. Oczywiscie zaraz trole od Czacgora zaczn膮 pisa膰 same pozytywy na swoj temat…

Janicki

Mniej ni偶 zero!

1,0 rating
30 sierpnia 2019

Wpiszcie w wyszukiwarke: airmax a艂u偶nika lub Czachor Andrzej opole – to zobaczycie co to za frajer.

Lucyna ze Szczecina

Macie info na temat tej firmy

1,0 rating
19 sierpnia 2019

https://www.dlugi.info/wierzytelnosc/1991025/AIRMAX.PL-BEST-PARTNER-ANDRZEJ-CZACHOR

Klient

airmax.pl – to Czachor Andrzej i jego portal-konsumenta i opinuj24.pl

1,0 rating
19 sierpnia 2019

Posty z NIBY REWELACYJNYMI TRANSFERAMI to 艣ciema. Jestem po rozprawie s膮dowej z AIRMAX. Kontaktowa艂em si臋 z wieloma innymi osobami kt贸re mia艂y ogromne problemy z AIRMAX. Nie uczciwy dostawca. Ograniczanie tranferu, wieczorami nie idzie korzysta膰 z ich internetu. Transfery po par臋 KB, awarie nadajnika cz臋sto w pi膮tki, lub przed 艣wietami, oczywi艣cie naprawia ale 4 dni jeste艣 bez neta. M贸g艂bym pisa膰 przez ca艂膮 d艂ugo艣膰 ekranu ale mi si臋 nie chce. Polecam przeklika膰 wcze艣niejsze opinie. To wszystko prawda, o limitach, blokowaniu stron itd. Mam kontakt z osob膮 kt贸ra wygra艂a spraw臋 z AIRMAX kt贸ry w ma艂ej miejscowo艣ci ko艂o opola od艂膮czy艂 internet oczywi艣cie nie informuj膮c o tym u偶ytkownik贸w. Infolinia AIRMAX twierdzi 偶e wszystko jest oki. Kilka os贸b si臋 zebralo i udowodnili proceder. Ostrzegam to nie jest kiepski dostawca internetu, to po prostu z艂odziej kt贸ry zakrywa si臋 umowami i przepisami telekomunikacyjnimi.

foto

Guwno nie internet

1,0 rating
11 lipca 2019

Ocena: 1.50 / 5 Podpisuj臋 sie obiema r臋kami pod wi臋kszoscia negatywnych opini jakie znajduja sie na forum. Firma dzia艂a jak wi臋kszo艣膰 w latach 90-tych, nie informuj膮 o wszystkich op艂atach jakie trzeba bedzie ponosi膰 ( op艂ata za utrzymanie 艂膮cza), internet czesto zawodzi, przy 艣ci膮gnieciu wiekszej ilo艣ci plik贸w (u mnie jest to cos ko艂o 6 GB) blokuja na kolejne 24h predko艣膰 艣ci膮gania do poziomu 512 kb/s!!!, gdy dzwonisz z reklamacja sprawa zostaje przekazana do „dzia艂u technicznego”, 偶enuj膮ce. Je艣li zadajesz za du偶o pyta艅 ustawiaj膮 sw贸j telefon na g艂o艣nom贸wi膮cy, tak 偶e trudno prowadzi膰 rozmowe bo s艂yszysz swoj glos w s艂uchawce. Cena za us艂ug臋 wyg贸rowana jak na dzisiejsze standardy, wiecznie problemy z antena do odbioru itd, m贸g艂bym jeszcze pisa膰 ale szkoda paluch贸w. Og贸lnie po 2 latach wsp贸艂pracy sk艂adam wypowiedzenie umowy. Gdybym jeszcze nie mia艂 por贸wnania, ale kilkanascie lat do czasu przeprowadzki wsp贸艂pracowa艂em z pewna firma w opolu (艣wiadomie nie wymieniam nazwy 偶eby nie byc posadzony o jakas reklame) i przezy艂em niema艂e zaskocznie ze takie firmy moga jeszcze dzia艂ac w Polsce w najlepsze, chocia偶 mysle ze jest to tylko kwestia czasu. Og贸lnie nie polecam, jesli macia jakas inna alternatywe na internet to radzi艂 bym przemy艣lec zanim podpiszecie umowe.

Kokoto

No Title

1,0 rating
2 lipca 2019
Anonymous

Uwaga na Dodatkowe op艂aty!!!

1,0 rating
17 czerwca 2019

Firma do ka偶dego abonamentu dolicza sobie 24 z艂 netto do faktury!!! Malutkim druczkiem na umowie jest to napisane. Ceny podane na stronie s膮 nie prawda! Trzeba doliczy膰 23 z艂 netto do ka偶dej faktury! Dzwoni膮c na infolini臋 z pytaniem czy ceny z tabelki s膮 aktualne i dok艂adnie tyle b臋dzie si臋 p艂aci膰 za internet : tak dok艂adnie tyle. Co jest k艂amstwem.

JASMINA

OSZUST!!!

1,0 rating
14 czerwca 2019

JEZELI CZACHOR I AIRMAX PRZYS艁A艁 WAM UMOWY BEZ RODO – NIE MUSICIE P艁ACI膯 WOG脫LE ZA ICH US艁UGI TYLKO ZG艁OSI膯 SPRAWE O WY艁UDZENIE!!!

Alicja

Internet nie dzia艂a lub jest tak wolny 偶e nic nie mo偶na zrobi膰

1,0 rating
3 czerwca 2019

Niestety zaraz po podpisaniu umowy nast膮pi艂 problem z internetem, Przy kontakcie z firm膮 za ka偶dym razem inna informacja co do przyczyny – oczywi艣cie bez skutku w postaci przywr贸cenia us艂ugi. Nie mam internetu za to mam do zap艂acenia abonament i to wysoki!! Umowa jest tak skonstruowana 偶e w艂a艣ciwie Klient nic nie mo偶e bo p艂aci za sam fakt wysy艂ania sygna艂u a nie za to czy ma internet czy nie. Przestrzegam wszystkich .

moje oczy patrz膮

Internet nie dzia艂a !!!!!!!!!!!!

1,0 rating
30 maja 2019

Zam贸wie艂em u nich internet radiowy – brak kontaktu, us艂uga zwolni艂膮 po 7 dniach.

Maciej

Skurwysyny naciagacze nie dzi艂a net wog贸le

1,0 rating
27 kwietnia 2019

Czachor ty Huju z Opola co sprzedajesz przez airmax.pl swoje g贸wniane internety, dobiora ci sie do doopy.

Klient Airmax Opole

Ju偶 nigdy nie skorzystam z us艂ug tej firmy

1,0 rating
15 lutego 2019

Airmax to zwykli naci膮gacze – sama firma jest zad艂u偶ona mo偶na to zobaczy膰 wpisuj膮c w google „airmax d艂u偶nik”. Nie polecam definitywnie.

Iza

Transfer spada艂 do zera po d艂u偶szym graniu przez internet… 偶a艂osne

1,0 rating
15 lutego 2019

Wysy艂ane maile z dowodami jaki mi oferuj膮 w rzeczywisto艣ci internet rzekomo nie docieraj膮…

Roman

Pora偶ka do pot臋gi entej!

1,0 rating
15 lutego 2019

Obiecywali 偶e b臋dzie super i dawali gwarancj臋 szkoda 偶e tylko ustn膮 bo nic si臋 nie pokrywa z tym co m贸wili, a te wszystkie minimalne pr臋dko艣ci w papierach to max jaki mo偶e wyci膮gn膮膰 internet na ich sprz臋cie. Odradzam.

Kazimierz

Omija膰 airmax szerokim 艂ukiem

1,0 rating
15 lutego 2019

Nie polecam nikomu tego pseudo internetu, kt贸ry albo nie dzia艂 albo jest wolny 偶e nic si臋 nie da zrobi膰 i fina艂 jest taki, 偶e tak czy siak klient jest niezadowolony.

Jakub

By艂em naiwny i da艂em si臋 nabra膰 bo nie by艂o nic innego do wzi臋cia to p艂aci艂em za nic

1,0 rating
15 lutego 2019

Przed rozpocz臋ciem w艂a艣ciwej umowy czyli na tzw. okresie pr贸bnym by艂o wszystko elegancko, ale jak tylko podpisa艂em umow臋 internet z 80mb/s spad艂 do niespe艂na 800kb/s, wi臋c o czym my tutaj rozmawiamy…

Klaudiusz

Infolinia u nich to tylko raz odbiera telefon, a jak robi si臋 problem to blokuj膮 numer klienta i koniec dyskusji z niekorzystnym zako艅czeniem dla nas klient贸w

1,0 rating
15 lutego 2019

Dobrze, 偶e ju偶 mam koniec umowy z tymi oszustami, bo tylko p艂aci艂em, a nie korzysta艂em nawet tygodnia z tego badziewia. Nie polecam

Ryszard

Internet przerywa

1,0 rating
15 lutego 2019

Nie mog臋 ogl膮da膰 film贸w bo jak si臋 ju偶 za艂aduje to po 3-4 minutach bufor traci i nawet jak odczekam to nic nie pomo偶e poniewa偶 jest tak wolny internet.

Wojciech

Limity mnie rozwalaj膮 i ju偶 mam do艣膰 tej firmy

1,0 rating
15 lutego 2019

Powiem kr贸tki i zwi臋藕le na temat firmy airmax – nie mog臋 si臋 doczeka膰 kiedy umowa dobiegnie ko艅ca i podzi臋kuj臋 im za tak膮 tandet臋.

Beata

Nie przypad艂a mi do gustu firma airmax – internetu nie mo偶na nazwa膰 internetem jak jest tak wolny, 偶e nie da si臋 wej艣膰 na strony internetowe

1,0 rating
15 lutego 2019

Jak mam wyrazi膰 swoje zdanie o firmie Airmax to uwa偶am 偶e jest to najgorszy dostawca internetu w po艂udniowo-zachodniej Polsce

Niezadowolona klientka

Pazerne nikczemne dranie

1,0 rating
15 lutego 2019

P艂ac臋 niby nieca艂e 100 z艂 wi臋c nie du偶o, ale internet jest tak wolny 偶e musia艂em internet wzi膮膰 z innej firmy poniewa偶 internet z airmax by艂 tak wolny 偶e nie da艂o si臋 go u偶ywa膰. Jaki wniosek? P艂ace co miesi膮c 100 z艂 za nic w airmax czyli przep艂acam 100% za ich us艂ugi.

Tadeusz

Jako艣膰 po艂膮czenia beznadziejna

1,0 rating
15 lutego 2019

Jak przyjecha艂a zewn臋trzna firma 偶eby wyregulowa膰 internet to powiedzieli 偶e to cud 偶e to w og贸le dzia艂a, ale o transferze szkoda gada膰 – jego po prostu nie ma!

Dariusz

Nie ma mowy o pobieraniu plik贸w wi臋kszych ni偶 50 czy 100 mb

1,0 rating
15 lutego 2019

Wieczno艣膰 trwa za艂adowanie si臋 serwis贸w z mediami spo艂eczno艣ciowymi, a pobranie du偶ych plik贸w graniczy z cudem – przerywa jak plik jest wi臋kszy ni偶 50-100 megabajt贸w.

Irena

Nie polecam firmy Airmax bo maj膮 wolny internet jak zdech艂y 偶贸艂w

1,0 rating
15 lutego 2019

Zawiod艂em si臋 nie tylko na firmie, ale i na ludziach kt贸rzy tam pracuj膮 – pyta艂em 10 razy czy b臋dzie dobrze dzia艂a膰 i Panowie powiedzieli mi transfer, kt贸rego nawet nigdy nie widzia艂em na oczy. Zwyk艂e oszustwo!

Mariusz

Bardzo s艂aba jako艣膰 wykonywanych us艂ug.

1,0 rating
15 lutego 2019

Pora偶ka je艣li chodzi o transfer internetu w airmax szkoda czasu, nerw贸w i kasy.

Andrzej

Airmax internet ma tak s艂aby 偶e na gadu gadu z op贸藕nieniem przychodz膮 wiadomo艣ci

1,0 rating
14 lutego 2019

Bardzo s艂aby dostawca internetu tzw. istna lokalna pora偶ka, kt贸r膮 trzeba jak najszybciej wyplewi膰. Niech klienci dowiedz膮 si臋 jak traktuj膮 osoby z kt贸rymi podpisa艂a firma airmax internet umowy wi膮偶膮ce i koliduj膮cymi z pewnym aspektami 偶ycia. Zwi臋kszy膰 internet dranie!!!

Wojciech

Jakie macie pr臋dko艣ci?

1,0 rating
14 lutego 2019

Korzystam od tygodnia i na pocz膮tku by艂o oko艂o 60mb.s a teraz przy pobieraniu pliku 1 gb po 10 sekundach jest download 0.2 natomiast upload 0.01. Serio zosta艂em oszukany? Czytam opinie i jestem przera偶ony!!!

Miko艂aj

Nie odpowiadaj膮 na maile

1,0 rating
14 lutego 2019

Najgorsze mieszka膰 100 km od siedziby airmax internet opole i by膰 notorycznie odrzucanym i roz艂膮czanym jak chce si臋 dodzwoni膰. O co tu mo偶e chodzi膰? Czy naprawd臋 ta firma nie zna umiaru?

Aleksander

Brak pomocy ze strony supportu – istna pora偶ka

1,0 rating
14 lutego 2019

W艂a艣ciciel tej偶e pseudo firmy dostarczaj膮cej internet w Opolu to zwyk艂y oszust zad艂u偶ony mo偶na wpisa膰 w internet opinie o airmax i wszystko wyjdzie tylko nie czytajcie opinii na 3 stronach kt贸re nale偶膮 do w艂a艣ciciela airmax: opiniuj24.pl, portalkonsumenta.pl i operatorzy.net wszystko co jest tam napisane sam on pisa艂 i tak 偶eruje na uczciwych obywatelach naszego narodu.

Filip

Nie polecam tej firmy

1,0 rating
14 lutego 2019

Kupi艂em od airmax internet i musz臋 powiedzie膰 偶e nie藕le wtopi艂em. Mia艂 mi internet s艂u偶y膰 do ogl膮dania film贸w, a nawet nie za艂aduj膮 si臋 reklamy przed filmami, wi臋c o czym my w og贸le m贸wimy…

Franciszek

Obiecanki cacanki

1,0 rating
14 lutego 2019

U mnie tak samo po tygodniu czy nawet nieca艂ych siedmiu dniach net jak by zmieni艂 biegun i zamiast by膰 stabilniejszym to stawa艂 si臋 taki 偶e stron nie mo偶na by艂o wczytywa膰.

Szymon

Robi膮 w konia klient贸w jak tylko si臋 da w airmax internet

1,0 rating
14 lutego 2019

Firma airmax internet z opola 艂adnie reklamuje swoje us艂ugi, ale na tym ko艅czy si臋 dobra wola tej firmy poniewa偶 poniewa偶 po 4 dniach transfer nie osi膮ga艂 nawet jednego megabajta na sekund臋. Tragedi膮, a nie internet oferuje airmax 馃檨

Anonymous

Internet w airmax na pewno szybki nie jest, ale zdecydowanie szybko go zwr贸c臋

1,0 rating
14 lutego 2019

Od pocz膮tku mi co艣 艣mierdzia艂o bo s艂ysza艂em 偶e w艂a艣ciciel firmy airmax robi notorycznie ludzi w bambuko, ale zaryzykowa艂em bo my艣la艂em 偶e to zwyk艂e ploty. Co do czego dosta艂em tandetny sprz臋t na przeci膮偶onych 艂膮czach. Ja dzi臋kuj臋 za tak膮 wsp贸艂prac臋.

Jan

Totalny brak szacunku na infolinii airmax

1,0 rating
14 lutego 2019

Dzwoni臋 prosz膮c o pomoc, raz mi 藕le powiedzieli potem pr贸bowali wm贸wi膰 偶e inaczej m贸wili a偶 jak zadzwoni艂em 3 raz to zablokowali mi na zawsze numer i nie mog艂em si臋 do nich dodzwoni膰.

Jakub

Internet okaza艂 si臋 maksymaln膮 padak膮!!!

1,0 rating
14 lutego 2019

Po tygodniu u偶ywania transfer spad艂 o 80% dlatego nikt mi nie wm贸wi, 偶e maj膮 dobr膮 ofert臋.

Antoni

Nie polecam definitywnie

1,0 rating
14 lutego 2019

艁adna reklama nie czyni dobrej firmy. Odradzam!

Maryna

艁adnie obiecali i by艂o super… 1 dzie艅

1,0 rating
14 lutego 2019

W pierwszy dzie艅 internet 艣miga艂 ekspresowo, a na drugi dzie艅 nawet nie dobija艂o do 5mb/s.

Jurek

Z艂a firma, s艂aby internet

1,0 rating
13 lutego 2019

AirMax to pora偶ka!

Miko艂aj

Najgorszemu wrogowi bym nie poleci艂 firmy AirMax

1,0 rating
13 lutego 2019

Przestarza艂a infrastruktura powoduj膮ca to, 偶e internet jest strasznie wolny.

Osoba prywatna
1.1
1,1 rating
1.1 z 5 ocen (na podstawie 108 ocen)
Polecam w 100%2%
Dobra firma0%
艢rednia jako艣膰0%
Nie polecam0%
Tragiczna firma98%