Opinie o AirMax

Co oficjalnie mówi o sobie firma AirMax oferująca internet w województwie lubuskim, wielkopolskim, dolnośląskim, opolskim i śląskim? Między innymi to, że jest nowoczesną i dynamiczną firmą obsługującą klientów biznesowych, ale jak jest spytajmy o to użytkowników własnie otóż tej firmy, która oficjalnie nazywa się AirMax. Trzeba podkreślić fakt iż klienci w owych czasach są nie tyle co wymagający co lubią poczucie bezpieczeństwa w postaci rzetelnej obsługi klienta, stabilności czy też jakości świadczonych usług, dlatego opinie o airmax będą bardzo dobrym wyznacznikiem dbałości o klienta.

Zalety firmy airmax:
– ładna reklama,
– internet dobrze działa w pierwszy dzień.

Wady firmy airmax:
– wolny internet maksymalnie po kilka dniach od montażu,
– po kilku telefonach do obsługi klienta w airmax blokują numer klienta,
– chwalą sprzęt, który jest nic nie warty i przestarzały,
– brak pewności, że firma dotrwa do końca trwania umowy ponieważ jest zadłużona, a można to najzwyczajniej sprawdzić wpisując w wyszukiwarkę google „airmax dłużnik” i tak jest cała prawda o firmie z Opola dostarczającej rzekomo „wysokiej” jakości internet.

 

Zapraszamy do oceniania firmy Airmax internet:

Macie info na temat tej firmy

1,0 rating
19 sierpnia 2019

https://www.dlugi.info/wierzytelnosc/1991025/AIRMAX.PL-BEST-PARTNER-ANDRZEJ-CZACHOR

Klient

airmax.pl – to Czachor Andrzej i jego portal-konsumenta i opinuj24.pl

1,0 rating
19 sierpnia 2019

Posty z NIBY REWELACYJNYMI TRANSFERAMI to ściema. Jestem po rozprawie sądowej z AIRMAX. Kontaktowałem się z wieloma innymi osobami które miały ogromne problemy z AIRMAX. Nie uczciwy dostawca. Ograniczanie tranferu, wieczorami nie idzie korzystać z ich internetu. Transfery po parę KB, awarie nadajnika często w piątki, lub przed świetami, oczywiście naprawia ale 4 dni jesteś bez neta. Mógłbym pisać przez całą długość ekranu ale mi się nie chce. Polecam przeklikać wcześniejsze opinie. To wszystko prawda, o limitach, blokowaniu stron itd. Mam kontakt z osobą która wygrała sprawę z AIRMAX który w małej miejscowości koło opola odłączył internet oczywiście nie informując o tym użytkowników. Infolinia AIRMAX twierdzi że wszystko jest oki. Kilka osób się zebralo i udowodnili proceder. Ostrzegam to nie jest kiepski dostawca internetu, to po prostu złodziej który zakrywa się umowami i przepisami telekomunikacyjnimi.

foto

Guwno nie internet

1,0 rating
11 lipca 2019

Ocena: 1.50 / 5 Podpisuję sie obiema rękami pod większoscia negatywnych opini jakie znajduja sie na forum. Firma działa jak większość w latach 90-tych, nie informują o wszystkich opłatach jakie trzeba bedzie ponosić ( opłata za utrzymanie łącza), internet czesto zawodzi, przy ściągnieciu wiekszej ilości plików (u mnie jest to cos koło 6 GB) blokuja na kolejne 24h predkość ściągania do poziomu 512 kb/s!!!, gdy dzwonisz z reklamacja sprawa zostaje przekazana do „działu technicznego”, żenujące. Jeśli zadajesz za dużo pytań ustawiają swój telefon na głośnomówiący, tak że trudno prowadzić rozmowe bo słyszysz swoj glos w słuchawce. Cena za usługę wygórowana jak na dzisiejsze standardy, wiecznie problemy z antena do odbioru itd, mógłbym jeszcze pisać ale szkoda paluchów. Ogólnie po 2 latach współpracy składam wypowiedzenie umowy. Gdybym jeszcze nie miał porównania, ale kilkanascie lat do czasu przeprowadzki współpracowałem z pewna firma w opolu (świadomie nie wymieniam nazwy żeby nie byc posadzony o jakas reklame) i przezyłem niemałe zaskocznie ze takie firmy moga jeszcze działac w Polsce w najlepsze, chociaż mysle ze jest to tylko kwestia czasu. Ogólnie nie polecam, jesli macia jakas inna alternatywe na internet to radził bym przemyślec zanim podpiszecie umowe.

Kokoto

No Title

1,0 rating
2 lipca 2019
Anonymous

Uwaga na Dodatkowe opłaty!!!

1,0 rating
17 czerwca 2019

Firma do każdego abonamentu dolicza sobie 24 zł netto do faktury!!! Malutkim druczkiem na umowie jest to napisane. Ceny podane na stronie są nie prawda! Trzeba doliczyć 23 zł netto do każdej faktury! Dzwoniąc na infolinię z pytaniem czy ceny z tabelki są aktualne i dokładnie tyle będzie się płacić za internet : tak dokładnie tyle. Co jest kłamstwem.

JASMINA

OSZUST!!!

1,0 rating
14 czerwca 2019

JEZELI CZACHOR I AIRMAX PRZYSŁAŁ WAM UMOWY BEZ RODO – NIE MUSICIE PŁACIĆ WOGÓLE ZA ICH USŁUGI TYLKO ZGŁOSIĆ SPRAWE O WYŁUDZENIE!!!

Alicja

Internet nie działa lub jest tak wolny że nic nie można zrobić

1,0 rating
3 czerwca 2019

Niestety zaraz po podpisaniu umowy nastąpił problem z internetem, Przy kontakcie z firmą za każdym razem inna informacja co do przyczyny – oczywiście bez skutku w postaci przywrócenia usługi. Nie mam internetu za to mam do zapłacenia abonament i to wysoki!! Umowa jest tak skonstruowana że właściwie Klient nic nie może bo płaci za sam fakt wysyłania sygnału a nie za to czy ma internet czy nie. Przestrzegam wszystkich .

moje oczy patrzą

Internet nie działa !!!!!!!!!!!!

1,0 rating
30 maja 2019

Zamówiełem u nich internet radiowy – brak kontaktu, usługa zwolniłą po 7 dniach.

Maciej

Skurwysyny naciagacze nie dziła net wogóle

1,0 rating
27 kwietnia 2019

Czachor ty Huju z Opola co sprzedajesz przez airmax.pl swoje gówniane internety, dobiora ci sie do doopy.

Klient Airmax Opole

Już nigdy nie skorzystam z usług tej firmy

1,0 rating
15 lutego 2019

Airmax to zwykli naciągacze – sama firma jest zadłużona można to zobaczyć wpisując w google „airmax dłużnik”. Nie polecam definitywnie.

Iza

Transfer spadał do zera po dłuższym graniu przez internet… żałosne

1,0 rating
15 lutego 2019

Wysyłane maile z dowodami jaki mi oferują w rzeczywistości internet rzekomo nie docierają…

Roman

Porażka do potęgi entej!

1,0 rating
15 lutego 2019

Obiecywali że będzie super i dawali gwarancję szkoda że tylko ustną bo nic się nie pokrywa z tym co mówili, a te wszystkie minimalne prędkości w papierach to max jaki może wyciągnąć internet na ich sprzęcie. Odradzam.

Kazimierz

Omijać airmax szerokim łukiem

1,0 rating
15 lutego 2019

Nie polecam nikomu tego pseudo internetu, który albo nie dział albo jest wolny że nic się nie da zrobić i finał jest taki, że tak czy siak klient jest niezadowolony.

Jakub

Byłem naiwny i dałem się nabrać bo nie było nic innego do wzięcia to płaciłem za nic

1,0 rating
15 lutego 2019

Przed rozpoczęciem właściwej umowy czyli na tzw. okresie próbnym było wszystko elegancko, ale jak tylko podpisałem umowę internet z 80mb/s spadł do niespełna 800kb/s, więc o czym my tutaj rozmawiamy…

Klaudiusz

Infolinia u nich to tylko raz odbiera telefon, a jak robi się problem to blokują numer klienta i koniec dyskusji z niekorzystnym zakończeniem dla nas klientów

1,0 rating
15 lutego 2019

Dobrze, że już mam koniec umowy z tymi oszustami, bo tylko płaciłem, a nie korzystałem nawet tygodnia z tego badziewia. Nie polecam

Ryszard

Internet przerywa

1,0 rating
15 lutego 2019

Nie mogę oglądać filmów bo jak się już załaduje to po 3-4 minutach bufor traci i nawet jak odczekam to nic nie pomoże ponieważ jest tak wolny internet.

Wojciech

Limity mnie rozwalają i już mam dość tej firmy

1,0 rating
15 lutego 2019

Powiem krótki i zwięźle na temat firmy airmax – nie mogę się doczekać kiedy umowa dobiegnie końca i podziękuję im za taką tandetę.

Beata

Nie przypadła mi do gustu firma airmax – internetu nie można nazwać internetem jak jest tak wolny, że nie da się wejść na strony internetowe

1,0 rating
15 lutego 2019

Jak mam wyrazić swoje zdanie o firmie Airmax to uważam że jest to najgorszy dostawca internetu w południowo-zachodniej Polsce

Niezadowolona klientka

Pazerne nikczemne dranie

1,0 rating
15 lutego 2019

Płacę niby niecałe 100 zł więc nie dużo, ale internet jest tak wolny że musiałem internet wziąć z innej firmy ponieważ internet z airmax był tak wolny że nie dało się go używać. Jaki wniosek? Płace co miesiąc 100 zł za nic w airmax czyli przepłacam 100% za ich usługi.

Tadeusz

Jakość połączenia beznadziejna

1,0 rating
15 lutego 2019

Jak przyjechała zewnętrzna firma żeby wyregulować internet to powiedzieli że to cud że to w ogóle działa, ale o transferze szkoda gadać – jego po prostu nie ma!

Dariusz

Nie ma mowy o pobieraniu plików większych niż 50 czy 100 mb

1,0 rating
15 lutego 2019

Wieczność trwa załadowanie się serwisów z mediami społecznościowymi, a pobranie dużych plików graniczy z cudem – przerywa jak plik jest większy niż 50-100 megabajtów.

Irena

Nie polecam firmy Airmax bo mają wolny internet jak zdechły żółw

1,0 rating
15 lutego 2019

Zawiodłem się nie tylko na firmie, ale i na ludziach którzy tam pracują – pytałem 10 razy czy będzie dobrze działać i Panowie powiedzieli mi transfer, którego nawet nigdy nie widziałem na oczy. Zwykłe oszustwo!

Mariusz

Bardzo słaba jakość wykonywanych usług.

1,0 rating
15 lutego 2019

Porażka jeśli chodzi o transfer internetu w airmax szkoda czasu, nerwów i kasy.

Andrzej

Airmax internet ma tak słaby że na gadu gadu z opóźnieniem przychodzą wiadomości

1,0 rating
14 lutego 2019

Bardzo słaby dostawca internetu tzw. istna lokalna porażka, którą trzeba jak najszybciej wyplewić. Niech klienci dowiedzą się jak traktują osoby z którymi podpisała firma airmax internet umowy wiążące i kolidującymi z pewnym aspektami życia. Zwiększyć internet dranie!!!

Wojciech

Jakie macie prędkości?

1,0 rating
14 lutego 2019

Korzystam od tygodnia i na początku było około 60mb.s a teraz przy pobieraniu pliku 1 gb po 10 sekundach jest download 0.2 natomiast upload 0.01. Serio zostałem oszukany? Czytam opinie i jestem przerażony!!!

Mikołaj

Nie odpowiadają na maile

1,0 rating
14 lutego 2019

Najgorsze mieszkać 100 km od siedziby airmax internet opole i być notorycznie odrzucanym i rozłączanym jak chce się dodzwonić. O co tu może chodzić? Czy naprawdę ta firma nie zna umiaru?

Aleksander

Brak pomocy ze strony supportu – istna porażka

1,0 rating
14 lutego 2019

Właściciel tejże pseudo firmy dostarczającej internet w Opolu to zwykły oszust zadłużony można wpisać w internet opinie o airmax i wszystko wyjdzie tylko nie czytajcie opinii na 3 stronach które należą do właściciela airmax: opiniuj24.pl, portalkonsumenta.pl i operatorzy.net wszystko co jest tam napisane sam on pisał i tak żeruje na uczciwych obywatelach naszego narodu.

Filip

Nie polecam tej firmy

1,0 rating
14 lutego 2019

Kupiłem od airmax internet i muszę powiedzieć że nieźle wtopiłem. Miał mi internet służyć do oglądania filmów, a nawet nie załadują się reklamy przed filmami, więc o czym my w ogóle mówimy…

Franciszek

Obiecanki cacanki

1,0 rating
14 lutego 2019

U mnie tak samo po tygodniu czy nawet niecałych siedmiu dniach net jak by zmienił biegun i zamiast być stabilniejszym to stawał się taki że stron nie można było wczytywać.

Szymon

Robią w konia klientów jak tylko się da w airmax internet

1,0 rating
14 lutego 2019

Firma airmax internet z opola ładnie reklamuje swoje usługi, ale na tym kończy się dobra wola tej firmy ponieważ ponieważ po 4 dniach transfer nie osiągał nawet jednego megabajta na sekundę. Tragedią, a nie internet oferuje airmax 🙁

Anonymous

Internet w airmax na pewno szybki nie jest, ale zdecydowanie szybko go zwrócę

1,0 rating
14 lutego 2019

Od początku mi coś śmierdziało bo słyszałem że właściciel firmy airmax robi notorycznie ludzi w bambuko, ale zaryzykowałem bo myślałem że to zwykłe ploty. Co do czego dostałem tandetny sprzęt na przeciążonych łączach. Ja dziękuję za taką współpracę.

Jan

Totalny brak szacunku na infolinii airmax

1,0 rating
14 lutego 2019

Dzwonię prosząc o pomoc, raz mi źle powiedzieli potem próbowali wmówić że inaczej mówili aż jak zadzwoniłem 3 raz to zablokowali mi na zawsze numer i nie mogłem się do nich dodzwonić.

Jakub

Internet okazał się maksymalną padaką!!!

1,0 rating
14 lutego 2019

Po tygodniu używania transfer spadł o 80% dlatego nikt mi nie wmówi, że mają dobrą ofertę.

Antoni

Nie polecam definitywnie

1,0 rating
14 lutego 2019

Ładna reklama nie czyni dobrej firmy. Odradzam!

Maryna

Ładnie obiecali i było super… 1 dzień

1,0 rating
14 lutego 2019

W pierwszy dzień internet śmigał ekspresowo, a na drugi dzień nawet nie dobijało do 5mb/s.

Jurek

Zła firma, słaby internet

1,0 rating
13 lutego 2019

AirMax to porażka!

Mikołaj

Najgorszemu wrogowi bym nie polecił firmy AirMax

1,0 rating
13 lutego 2019

Przestarzała infrastruktura powodująca to, że internet jest strasznie wolny.

Osoba prywatna

Starodawny sprzęt

1,0 rating
13 lutego 2019

Internet przerywa nawet przy oglądaniu filmów niskiej jakości.

Ala

Oszuści!!!

1,0 rating
13 lutego 2019

Jeśli chodzi o transfer to jest szczyt chamstwa. Usługi nie są warte złamanego grosza!

Bożena

Nie polecam

1,0 rating
13 lutego 2019

Słaba firma z jeszcze słabszym internetem. Stanowczo odradzam.

Marek

Firma to naciągacze

1,0 rating
13 lutego 2019

Poczytajcie sobie opinie o Czachorze i jego rodzinie w Opolu. Nabieraja ludzi na nie działający internet.

Jola

Andrzej Cachor – airmax opole , opiniuj24.pl, portal-konsumenta.pl

1,0 rating
13 lutego 2019

Uwaga na portal-konsumenta.pl (ip: 104.24.102.191) prowadzony przez Andrzeja Czachor ul. Dunikowskiego 16C, 45-631 Opole nip: 7542503379 mail: [email protected] tel. 77 54493333 również prowadzi serwis: airmax.pl, operatorzy.net.pl portal-konsumenta.pl – UWAGA OSZUST PROWADZI PORTAL!!! Jedna z opinii na temat airmax.pl oraz portal-konsumenta.pl Szanowni Państwo i przyszli klienci firmy airmax.pl, bardzo chciałbym Państwa ostrzec, firma działa bardzo agresywnie, wszystko jest pięknie do momentu jak dostaną pieniądze, śmiało mogę powiedzieć, że działają jak przestępcy, a wszystkie opinie pozytywne są przez nich samych pisane. Postaram się opisać jak wygląda mechanizm oszustwa. Osobiście piszę anonimowo, tylko dlatego, że bardzo mocno została moja rodzina zaatakowana. (i nie tylko moja proponuję pogogolwac i poczytać opinie poszkodowanych osób przez portal-konsumenta.pl oraz airmax.pl ). Nie mam obaw, pisać tę opinię, bo dokładnie w ten sam sposób poszkodowanych zostało wiele osób. Mechanizm wygląda następująco, kiedy już otrzymają pieniądze, nic nie robią, jak zaczyna się ich naciskać z pytaniem dlaczego internet nie działa, czy nie daj boże pisać na forach, to zaczyna się robić gorąco, przeprowadzają bardzo intensywne ataki, powodujące strach, zachowują się jak bandyci, grożą, są bardzo wulgarni i agresywni, straszą karami na dziesiątki tysięcy złotych, ich mechanizm zawsze działa tak samo, o czym świadczyć może coraz więcej pojawiających się wpisów. Często negatywne opinie znikają z internetu, jak wiadomo prawdziwemu oszustowi bardzo zależy na dobrej opinii, a Pan Czachor swoimi metodami walczy z opinią, my sobie odpuściliśmy stratę pieniędzy, ale piszę to aby inni nie wpadli w tę samą pułapkę.

Klient airmaxa

Airmax- złodzieje!!

1,0 rating
13 lutego 2019

Wszystkie pozytywne komentarze o airmax są kupione, wystarczy o nich poczytać w internecie,.internet nie działa, po kilku filmach ograniczony transfer i praktycznie nie da sie nic ściagnąc, infolinia to kpina zatrudnia chamów na niczym sie nie znają nie pomocni, rozlaczaja telefon. portal24.pl – to portal właściciela Czachora i podobno portal-konsumenta.pl też, sam o sobie pisze opinie i swoim nie działajacym internecie – totalne samozaoranie, chcecie mieć problem to bieżcie. Jeszcze podobno dłużnikiem jest wszędzie – nie płaci i sam naciaga.

Monir
1
1,0 rating
1 z 5 ocen (na podstawie 82 ocen)
Polecam w 100%0%
Dobra firma0%
Średnia jakość0%
Nie polecam0%
Tragiczna firma100%