Opinie o Andrzej Czachor

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa┼║dziernika 2019
Anonymous

airmax.pl, Opole internet, dostawca internetu

1,0 rating
31 sierpnia 2019

wczoraj-Edytuj UWAGA TO OSZU┼ÜCI!!! Internet dzia┼éa tylko jeden dzie┼ä cho─ç w umowie jest 48 mbit, a p├│┼║neij nie da sie nawet otworzyc zadnej strony. Umowa na 36 miesiecy i tyle jeste┼Ťcie bez netu, nie da sie dodzwoni─ç reklamacja nie dzia┼éa, rzucaja telefonem i blokuja- chamy nie pracownicy. Podpisujesz umowe z Best Partner Andrzej Czachor dla zmy┼éki a fizycznie z airmax.pl. Wizyta osobista – pozamykane, nie dodzwonisz sie , wiecznie nie ma nikogo. Zrobi┼éem ma┼éy research i co mi wyskoczy┼éo: http://www.operatorzy.net.pl/opinie/AirMAX.pl http://www.operatorzy.net.pl/opinie/AirMAX.pl https://portal-konsumenta.pl/opinie-o/airmax.pl https://airmax.pl/airmax-internet-opinie https://opiniuj24.pl/opinie/AirMAX.pl same pozytywy pisane przez jak to kto┼Ť napisa┼é farme troli od ww Andrzeja Czachora lub jego pracownik├│w na swoich stronach. Ale tez mo┼╝na znale┼║─ç co┼Ť takiego: https://www.airmax-opinie.pl/opinie-o-airmax/ http://www.kancelariaultimatum.pl/rejestr,dluznikow.xhtml?view=fCrmCompaniesList&order0=&order_by0=&per_page0=&searchTerm=czachor&search=Szukaj okazuje si─Ö ze, to dzia┼éalno┼Ť─ç przest─Öpcza na szerok─ů skal─Ö maj─ůca na celu wy┼éudzenie ┼Ťrodk├│w na nie dzia┼éaj─ůc─ů us┼éug─Ö i sprzeda┼╝ chi┼äskiego ┼Ťmiecia ÔÇô przysy┼éaj─ů antenki za 17 z┼éÔÇŽ..w┼éasnie zrobi┼éem zg┼éoszenie do prokuratury i UOKIK. Nie p┼éaccie tylko odeslijcie mu antenke i za┼╝adajcie odszkodowania. Oczywiscie zaraz trole od Czacgora zaczn─ů pisa─ç same pozytywy na swoj temat…

Janicki

BEST PARTNER ANDRZEJ CZACHOR – AIRMAX.PL

1,0 rating
30 sierpnia 2019

CHCESZ ZEBY C NIE DZIA┼üA┼ü INTERNET TO KUP OD CZACHORAZ Z OPOLA GUWNIANA ANTENKE Z INTERENETEM RADIOWYM, ZOSTANIESZ Z ABONAMENTEM I CHI┼âSKIM ┼ÜCIECIEM. CZACHOR Z BEST PARTNER – ODDAWAJ MOJ─ä KASE!!

Kownacki Opole

Złodziej Czachor z Opola

1,0 rating
11 lipca 2019

Posty z NIBY REWELACYJNYMI TRANSFERAMI to ┼Ťciema. Jestem po rozprawie s─ůdowej z AIRMAX. Kontaktowa┼éem si─Ö z wieloma innymi osobami kt├│re mia┼éy ogromne problemy z AIRMAX. Nie uczciwy dostawca. Ograniczanie tranferu, wieczorami nie idzie korzysta─ç z ich internetu. Transfery po par─Ö KB, awarie nadajnika cz─Östo w pi─ůtki, lub przed ┼Ťwietami, oczywi┼Ťcie naprawia ale 4 dni jeste┼Ť bez neta. M├│g┼ébym pisa─ç przez ca┼é─ů d┼éugo┼Ť─ç ekranu ale mi si─Ö nie chce. Polecam przeklika─ç wcze┼Ťniejsze opinie. To wszystko prawda, o limitach, blokowaniu stron itd. Mam kontakt z osob─ů kt├│ra wygra┼éa spraw─Ö z AIRMAX kt├│ry w ma┼éej miejscowo┼Ťci ko┼éo opola od┼é─ůczy┼é internet oczywi┼Ťcie nie informuj─ůc o tym u┼╝ytkownik├│w. Infolinia AIRMAX twierdzi ┼╝e wszystko jest oki. Kilka os├│b si─Ö zebralo i udowodnili proceder. Ostrzegam to nie jest kiepski dostawca internetu, to po prostu z┼éodziej kt├│ry zakrywa si─Ö umowami i przepisami telekomunikacyjnimi.

Łysy

No Title

1,0 rating
2 lipca 2019
Anonymous

oszust!!

1,0 rating
14 czerwca 2019

JEZELI CZACHOR I AIRMAX PRZYS┼üA┼ü WAM UMOWY BEZ RODO – NIE MUSICIE P┼üACI─ć WOG├ôLE ZA ICH US┼üUGI TYLKO ZG┼üOSI─ć SPRAWE O WY┼üUDZENIE!!!

fiksuu

Nic nie działa, unikać Czachora

1,0 rating
4 czerwca 2019

Niestety zaraz po podpisaniu umowy nast─ůpi┼é problem z internetem, Przy kontakcie z firm─ů za ka┼╝dym razem inna informacja co do przyczyny ÔÇô oczywi┼Ťcie bez skutku w postaci przywr├│cenia us┼éugi. Nie mam internetu za to mam do zap┼éacenia abonament i to wysoki!! Umowa jest tak skonstruowana ┼╝e w┼éa┼Ťciwie Klient nic nie mo┼╝e bo p┼éaci za sam fakt wysy┼éania sygna┼éu a nie za to czy ma internet czy nie. Przestrzegam wszystkich .

Lucyna Wrocław

Jestem poszkodowanym

1,0 rating
31 maja 2019

Naciagn─ů┼é mase ludzi z okolic Opola – kole┼Ť si─Ö ukrywa.

Lucek

Czachor Andrzej Opiniuj24.pl

1,0 rating
30 maja 2019

Jestem poszkodowany przez tego Pana gdzie można złożyć sprawę?

Piotr Wolos

Złodziejskie nasienie

1,0 rating
1 kwietnia 2019

Prokuratura w Opolu już dobrała mu sie do dupy, mam nadzieję że ten naciagacz bedzie pierdział w pasiak.

Czapski

Czachor Andrzej airmax. pl Opole, portal-konsumenta.pl

1,0 rating
7 marca 2019

Jestem za┼éamana, przez t─ů firm─Ö od d┼éugiego czasu nie ┼Ťpi─Ö po nocach, moja rodzina nie nale┼╝y do zamo┼╝nych, zostali┼Ťmy oszukani przez pewn─ů firm─Ö, skorzystali┼Ťmy z internetu airmax , kt├│ra to ma tak wspania┼ée opinie w internecie w niekt├│rych miejscach, okaza┼éo si─Ö ze zostali┼Ťmy ponownie naci─ůgni─Öci na us┼éug─Ö. Tylko ┼╝adali zap┼é─ůty za abonamnty i sprzecie kt├│ry nie dzia┼éa┼é od miesi─Öcy, dodadkowow obci─ůzyli nas karami umownymi. Ostrzegam wszystkich, nie czytajcie opinii pozytywnych o airmax.pl na jego portalu opiniuj24.pl oraz na portalu-konsumenta.pl kt├│re oni sami sobie pisz─ů, a wszystko negatywne udaje im si─Ö kasowa─ç :(, mo┼╝e moja opinia uratuje kogo┼Ť innego, zanim podejmiecie wsp├│┼éprac─Ö z nimi, pozdrawiam czytaj─ůcych. Dodam tylko, ┼╝e wszystkich oszukanych prosz─Ö o zg┼é─ůszanie do prokuratury w Opolu, kt├│ra to prowadzi post─Öpowanie przeciwko tym z┼éym ludziom! Panie Czachor i airmax.pl ja na was nie mam si┼éy, ja z wami nie wygram, sma┼╝y─ç b─Ödziecie si─Ö w piekle, ┼╝ycz─Ö aby podobna sytuacja spotka┼éa wasze dzieci i rodziny, aby zdycha┼éy z g┼éodu i nie spa┼éy po nocach jak my! Jeste┼Ťcie zwyk┼éymi szmalcownikami, podli ludzie, kombinatorzy, bez honoru, bez rozumu.

Czachor Andrzej

Hujnia nie firma

1,0 rating
28 lutego 2019

Koles to przestepca, airmax, best partner, atol w opolu i inne jego g├│wna nie dzialaja wogole.

Wlodek

Szust na maxa

1,0 rating
13 lutego 2019

Brak słów na tego człowieka!

Piotr
1
1,0 rating
1 z 5 ocen (na podstawie 60 ocen)
Polecam w 100%0%
Dobra firma0%
┼Ürednia jako┼Ť─ç0%
Nie polecam0%
Tragiczna firma100%