Opinie o Andrzej Czachor

Złodziej Czachor z Opola

1,0 rating
11 lipca 2019

Posty z NIBY REWELACYJNYMI TRANSFERAMI to ściema. Jestem po rozprawie sądowej z AIRMAX. Kontaktowałem się z wieloma innymi osobami które miały ogromne problemy z AIRMAX. Nie uczciwy dostawca. Ograniczanie tranferu, wieczorami nie idzie korzystać z ich internetu. Transfery po parę KB, awarie nadajnika często w piątki, lub przed świetami, oczywiście naprawia ale 4 dni jesteś bez neta. Mógłbym pisać przez całą długość ekranu ale mi się nie chce. Polecam przeklikać wcześniejsze opinie. To wszystko prawda, o limitach, blokowaniu stron itd. Mam kontakt z osobą która wygrała sprawę z AIRMAX który w małej miejscowości koło opola odłączył internet oczywiście nie informując o tym użytkowników. Infolinia AIRMAX twierdzi że wszystko jest oki. Kilka osób się zebralo i udowodnili proceder. Ostrzegam to nie jest kiepski dostawca internetu, to po prostu złodziej który zakrywa się umowami i przepisami telekomunikacyjnimi.

Łysy

No Title

1,0 rating
2 lipca 2019
Anonymous

oszust!!

1,0 rating
14 czerwca 2019

JEZELI CZACHOR I AIRMAX PRZYSŁAŁ WAM UMOWY BEZ RODO – NIE MUSICIE PŁACIĆ WOGÓLE ZA ICH USŁUGI TYLKO ZGŁOSIĆ SPRAWE O WYŁUDZENIE!!!

fiksuu

Nic nie działa, unikać Czachora

1,0 rating
4 czerwca 2019

Niestety zaraz po podpisaniu umowy nastąpił problem z internetem, Przy kontakcie z firmą za każdym razem inna informacja co do przyczyny – oczywiście bez skutku w postaci przywrócenia usługi. Nie mam internetu za to mam do zapłacenia abonament i to wysoki!! Umowa jest tak skonstruowana że właściwie Klient nic nie może bo płaci za sam fakt wysyłania sygnału a nie za to czy ma internet czy nie. Przestrzegam wszystkich .

Lucyna Wrocław

Jestem poszkodowanym

1,0 rating
31 maja 2019

Naciagnął mase ludzi z okolic Opola – koleś się ukrywa.

Lucek

Czachor Andrzej Opiniuj24.pl

1,0 rating
30 maja 2019

Jestem poszkodowany przez tego Pana gdzie można złożyć sprawę?

Piotr Wolos

Złodziejskie nasienie

1,0 rating
1 kwietnia 2019

Prokuratura w Opolu już dobrała mu sie do dupy, mam nadzieję że ten naciagacz bedzie pierdział w pasiak.

Czapski

Czachor Andrzej airmax. pl Opole, portal-konsumenta.pl

1,0 rating
7 marca 2019

Jestem załamana, przez tą firmę od długiego czasu nie śpię po nocach, moja rodzina nie należy do zamożnych, zostaliśmy oszukani przez pewną firmę, skorzystaliśmy z internetu airmax , która to ma tak wspaniałe opinie w internecie w niektórych miejscach, okazało się ze zostaliśmy ponownie naciągnięci na usługę. Tylko żadali zapłąty za abonamnty i sprzecie który nie działał od miesięcy, dodadkowow obciązyli nas karami umownymi. Ostrzegam wszystkich, nie czytajcie opinii pozytywnych o airmax.pl na jego portalu opiniuj24.pl oraz na portalu-konsumenta.pl które oni sami sobie piszą, a wszystko negatywne udaje im się kasować :(, może moja opinia uratuje kogoś innego, zanim podejmiecie współpracę z nimi, pozdrawiam czytających. Dodam tylko, że wszystkich oszukanych proszę o zgłąszanie do prokuratury w Opolu, która to prowadzi postępowanie przeciwko tym złym ludziom! Panie Czachor i airmax.pl ja na was nie mam siły, ja z wami nie wygram, smażyć będziecie się w piekle, życzę aby podobna sytuacja spotkała wasze dzieci i rodziny, aby zdychały z głodu i nie spały po nocach jak my! Jesteście zwykłymi szmalcownikami, podli ludzie, kombinatorzy, bez honoru, bez rozumu.

Czachor Andrzej

Hujnia nie firma

1,0 rating
28 lutego 2019

Koles to przestepca, airmax, best partner, atol w opolu i inne jego gówna nie dzialaja wogole.

Wlodek

Szust na maxa

1,0 rating
13 lutego 2019

Brak słów na tego człowieka!

Piotr
1
1,0 rating
1 z 5 ocen (na podstawie 20 ocen)
Polecam w 100%0%
Dobra firma0%
Średnia jakość0%
Nie polecam0%
Tragiczna firma100%