Opinie o Opiniuj24.pl

Wypowaiadac natychmist nie p艂膮ci膰 abonamentu.

1,0 rating
21 lutego 2020

Zg艂aszac na Policje, klauzule niedozwolone i do Prpokuratury. Masa post臋powa艅 w Opolu i 艁om偶y p-ko Andrzejowi Czachor i airmax.pl

Policjant

Where To Order Viagra MatAppome

2,0 rating
11 lutego 2020

Levitra Uses http://viacialisns.com/# – cheapest cialis 20mg Clomid Achat En Ligne Cialis Viagra Professional Review

MatAppome

Smiech na sali Czachor 艣mierdzi z oddali

1,0 rating
2 lutego 2020

Jak zobaczy艂a opinie o tej pseudo firmie to a偶 si臋 wystraszy艂am. Straci膰 pieni膮dze i jeszcze by膰 zastraszanym telefonicznie to jest za du偶o na moje nerwy. Trudno to zrozumie膰, 偶e takie firmy mog膮 dzia艂a膰 legalnie i rz膮d ze swoimi organami nic z tym nie robi. Gdzie jest UOKIK, GIODO, prokuratura?

Monika Piontek

Z艂odzieje z opola ul. dunikowskiego airmax.pl intenet Andrzej Czachor !!!!

1,0 rating
18 stycznia 2020

Poczytajcie zanim zam贸wicie cokolwiek od tego z艂odzieja airmax.pl i Czachor Andrzej z zOpola http://www.kancelariaultimatum.pl/rejestr,dluznikow.xhtml?view=fCrmCompaniesList&order0=&order_by0=&per_page0=&searchTerm=airmax&search=Szukaj

Ostrze偶ony

Opiniuj24i, Andrzej Czachor, Dunkowskiego 16 Opole, airmax.pl.

1,0 rating
17 grudnia 2019

Sprzedaje chamsko nie dzia艂ajac膮 us艂ug臋- za kt贸ra pobiera op艂膮ty, w umowie kaluzule niedozwolone- zg艂asza膰 natychmaist na Policje i do UOKIK 鈥 zreszta ma tak ju偶 grub膮 teczke.

Daniel

Z艂odziej!!!!!!!!!!!

1,0 rating
7 grudnia 2019

Zamowione 150 mbit . dzia艂a na 1 mbit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wypowiada膰 natychmiat umowy z tym oszustem – Czachor Andrzej firma Best Partner i airmax!!! Zg艂asza膰 do Prokuratury i UOKIK!!! Dzi艂alnosc przest臋pocza na szerok膮 skal臋 ca艂ego kraju!!!

Piotr D

No Title

1,0 rating
1 grudnia 2019
Anonymous

Dno !!!

1,0 rating
29 pa藕dziernika 2019

Oszusci z Opola!!

MArtyna

No Title

1,0 rating
13 pa藕dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa藕dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa藕dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa藕dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa藕dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa藕dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa藕dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa藕dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa藕dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa藕dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa藕dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa藕dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa藕dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa藕dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa藕dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa藕dziernika 2019
Anonymous

No Title

1,0 rating
13 pa藕dziernika 2019
Anonymous

Czachor Andrzej i jego firmy krzak airmax, best partner to oszu艣ci!!!!

1,0 rating
19 sierpnia 2019

Masa spraw p-ko temu wy艂udzaczowi przysy艂ajacemu ludziom nie dzia艂aj膮ce antenki – w dupe s臋 wsadz Czachor te antenki – nie dzia艂aj膮 po 3 dniach!!!

Firtek PHU

Wystawiaja opinie i chc膮 kasy za jej usuni臋cie….

1,0 rating
5 marca 2019

Prawda o tym portalu: https://nowymarketing.pl/a/21311,hejt-sposobem-wyludzenia-srodkow-od-przedsiebiorcow

Hienio

Amatorszczyzna

1,0 rating
13 lutego 2019

Strona powsta艂a tylko 偶eby dawa膰 dobre opinie o firmie airmax.

Romek
1
1,0 rating
1 z 5 ocen (na podstawie 56 ocen)
Polecam w 100%0%
Dobra firma0%
艢rednia jako艣膰0%
Nie polecam4%
Tragiczna firma96%
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
1 based on 23 votes
Brand Name
Opinie o Opiniuj24.pl
Product Name
Opinie o Opiniuj24.pl